Kedves vendégeink!

Tájékosztatni szeretnénk, hogy 2020 aug 10,-ig reggel 7.00 és délután 17.00 óra között le van zárva az Ivó felőli útszakasz aszfaltozási munkálatok vannak.

Munkálatok végzése miatt Szentegyháza felől közelíthető meg a Madarasi Hargita, köves útra kell számítani.

Köszönjük megértésüket.

     Panziónk Székelyföld szívében, a Madarasi Hargitán található, mely a székelyek szent hegyeként ma is komoran őrzi a tájat.

A Pethő Panzió a hegy legmagasabban fekvő épülete, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a völgyre és a 100 méterre elterülő sípályára.

2 apartmannal, 10 franciaágyas, illetve 4 különágyas, saját fürdőszobával, televízióval ellátott igényes szobával várjunk kedves vendégeinket.

Csendes, nyugodt, családias hangulata miatt  a nyaralni vagy telelni vágyó családok számára ideális választás a panzió, ugyanakkor a 30 fős külön termünk tökéletes helyszínt biztosít csapatépítő tevékenységek megszervezésére.

Az egésznapi síelést, vagy túrázást követően kedvére lazíthat a finn szauna vagy a pezsgőfürdő frissítő élményében.

Figyelmébe ajánljuk az erdélyi konyha ínycsiklandó ízvilágát, melyet ígény szerint előre egyeztett menü alapján vagy étlapunk kinálatából szolgálunk fel 60 fős éttermünkben.

Nap vegén pedig mi nyújthat kellemesebb élményt a kandallóban ropogó tűz melege mellett elfogyasztott jó pohár bornál...

Facebook

Foglalási naptár

Tekintse meg foglalási táblázatunkat

Miért válasszon minket?

Tekintse meg foglalási táblázatunkat

Aktuális

Videók